nlc.hu
Sztárok
Kifakadt Kozso exneje: „Bánhatja, hogy eltaszította magától a lányunkat és az unokánkat!”

Kifakadt Kozso exneje: „Bánhatja, hogy eltaszította magától a lányunkat és az unokánkat!”

Az énekes évek óta nem tartja a kapcsolatot Amandával és a 10 éves Miával.

Kozso lánya, Amanda Ardens író, mellette egy cég kommunikációs vezetője. Az énekes unokája, a 10 éves Mia művészeti általános iskolába jár. Ahogy nagypapája, ő is fest, verseket és könyveket ír, rövidfilmeket forgat, valamint ékszereket készít a dédpapájával. Egyiküknek sincs évek óta kapcsolata Kozsóval

Kozso biztosan büszke lenne a tehetséges lányára és az ugyancsak tehetséges unokájára - Forrás: TV2 / Mokka - videó (2023.02.09.-i adás)

Kozso biztosan büszke lenne a tehetséges lányára és az ugyancsak tehetséges unokájára – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2023.02.09.-i adás)

“Szokták tőlem kérdezni, nem fáj-e, hogy nincs apukám, a lányomnak nincs nagypapája? Eleinte igen, nagyon fájt, aztán lezártam ezt magamban. Elfogadtam, hogy ezen már nem lehet változtatni. Édesanyám eleinte biztatott, menjek apuhoz, hívjam őt telefonon, meg akarta hívni Mia születésnapjára is. Én mondtam, ne erőltesse, hagyjuk az egészet. Ha ő nem kíváncsi ránk, ha nem akar minket látni, tiszteletben kell tartanunk a döntését”nyilatkozta a Story magazinnak Amanda.

Kádár Mónika (b) és lánya, Amanda (j) - Forrás: TV2 / Mokka - videó (2023.03.21.-i adás)

Kádár Mónika (b) és lánya, Amanda (j) – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2023.03.21.-i adás)

Kádár Mónika – Kozso volt felesége, Amanda édesanyja – is megszólalt a lapnak az érzéseiről. “A volt férjemről, Kozsóról csak annyit mondhatok: bánhatja, hogy eltaszította magától a lányunkat és az unokánkat. Mindegy, hogy alakult a mi kettőnk kapcsolata, egy gyereknek szüksége van az apjára, az unokának pedig a nagypapára. Ebben egészen biztos vagyok” – jelentette ki  az énekesnő.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Kifakadt Kozso exneje: „Bánhatja, hogy eltaszította magától a lányunkat és az unokánkat!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top