nlc.hu
Sztárok
Diana halála után egyszer sírt csupán Harry herceg

Megrázó vallomás: Diana halála után egyszer sírt csupán Harry herceg

Diana hercegné második gyermeke mindössze 12 éves volt, amikor elvesztette édesanyját. A halálhírt követő fájdalmas időszakáról könyvében vallott.

1997 augusztus 31-én hunyt el tragikus módon Diana hercegné egy autóbalesetben, Párizsban. Fia, Harry herceg nagy botrányt kavaró könyvében részletesen leírta sok egyéb mellett azt is, hogy hogyan élte meg édesanyja elvesztését, illetve mennyire számíthatott testvérére vagy éppen édesapjára a nehéz pillanatokban. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

A királyi családból botrányos módon kivált Harry herceg a Tartalék című könyvében kendőzetlenül megosztotta, hogy édesanyja halálhírét követően csupán egyetlen alkalommal sírt. 

Döbbenetesen tisztán emlékszem arra, hogy nem sírtam. Egy könnycseppet sem. Apa nem ölelt meg. Normál körülmények között sem volt túl jó az érzelmek kimutatásában, hogyan is lehetett volna elvárni tőle, hogy ilyen válsághelyzetben kimutassa azokat? De a keze a térdemre esett, és azt mondta: „Minden rendben lesz”

– árulta el soraiban a herceg, aki ma már a tengerentúlon él feleségével, Meghan Markle színésznővel és két gyermekével.

Nem keltem fel, nem fürödtem, nem pisiltem

– idézte fel a gyász időszakát Harry, aki bátyjához, Vilmos herceghez sem fordult vigasztalódásért.

Via: (1), (2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top