nlc.hu
Sztárok
Nagy esély van rá, hogy szakított Hegyes Berci és Vágner Fanni

Nagyon úgy fest, hogy szakított Hegyes Berci és Vágner Fanni

A táncos Hegyes Berci és kedvese Vágner Fanni minden pillanatukat megosztották a közönséggel, azonban egy ideje már nem posztolnak közös képeket.

Hegyes Berci hosszú ideig kereste az igaz szerelmet, és úgy tűnt, hogy végül két évvel ezelőtt megtalálta a Nagy Ő-t egy csinos, szőke sztárfodrász, Fanni személyében.

(fotó: /Fotocentral/Trenka Attila)

(fotó: /Fotocentral/Trenka Attila)

 

A Dancing with the Stars táncosa kezdetben nagyon óvta a kapcsolatukat, és sokáig csak hátulról mutatta Fannit a képeken. Tavaly nyáron azonban jelentős változás történt az életükben, hiszen elhatározták, hogy részt vesznek az Ázsia Expressz negyedik évadában. A szerelmesek a műsorban elég előkelő helyen végeztek, megnyerniük ugyan nem sikerült, de bejutottak a legjobban közé, és elhozták az ezüstérmet. 
 

A műsornak köszönhetően el kellett fogadniuk, hogy nincs több titkolózás, kamerák tucatja veszi majd a kalandos mindennapjaikat, és nézők százezrei látják majd őket a műsorban. Az érzelmeik csak erősödtek a közös élményekkel, ám mostanra úgy tűnik, valami mégis elromlott, és zátonyra futott a kapcsolatuk.

Április óta nemigen látni közös képet róluk, pedig ezt megelőzően rendszeresen posztoltak szerelmes pillanataikról. Emiatt pedig a rajongók nagyon szomorúak.

A story.hu elérte Bercit telefonon, és kiderült, igaz-e a hír, miszerint már nem alkotnak egy párt Fannival. A táncos mindössze annyit reagált, hogy nem kíván erről a témáról nyilatkozni. Ha minden rendben lenne, bizonyára cáfolta volna az információt, így viszont inkább csak az érződött ki a szavaiból, hogy nem szeretne részletekbe bocsátkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top