nlc.hu
Sztárok
Tilla őszintén mesélt alkoholproblémájáról, és arról, mi vezetett oda

Őszinte vallomás: Ez vezetett Tilla alkoholproblémájához

 Till Attila őszinte vallomást tett a függőségéről, és még azt is elmesélte, hogy pontosan mi volt az, ami az alkoholproblémáihoz vezetett.

Till Attilát a legtöbben humoros tévés személyiségnek ismerik, azonban otthon, a négy fal között ő is szereti kiengedni a gőzt és átlagos életet élni a családjával. Őszintén beszélt múltbéli alkoholproblémáiról.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

A TV2 Play vadiúj műsora, a Titkok Ramónával nemrég indult. A legutóbbi adásban Tóth Gabi rántotta le a leplet arról, hogy a válás és az új szerelme miatt megromlott a kapcsolata az édesanyjával, most pedig Till Attila szólalt meg az alkoholproblémáiról, ami először tizenévesen merült fel.

“Volt, hogy elmentünk valahová, pizzát ettünk a felnőttek mellett és kólát ittunk. Aztán a pizza elmaradt, a kólából lett sör, és elindult egy folyamat. Nálam mindig az volt a kérdés, hogy ha elkezdtem inni – amúgy is pörgős vagyok –, rám az úgy hatott, mint az Asterix és Obelixben a varázsital: felállt a hajam, és onnantól kezdve döntöttem. Mindig nagyon sokat ittam”   – vállalta fel, megemlítve, sokat gondolkozott azon, vajon mi vezetett odáig, hogy annyira mértéktelenül kezdett inni.

“Az van a függőknél, hogy több elemből áll össze: van genetika, mit hozol a családból és hogy reagálsz erre. Nálam is van egy genetikai késztetés, elég sokat tudok inni. Vannak azok az alkatok, akik isznak egy sört, megfájdul a fejük és hazamennek. Na, ez nagyon jó lett volna”  –  mondta Tilla. 

De kiderült az is, hogy feleségének mi a véleménye erről az egész témáról:

„Feleségem, Kriszta teljes antialkoholista. Tetszik neki, hogy mások proseccóznak, vidáman kacagnak mellette például a nők, és belelógatja a nyelvét a pohárba, majd leteszi, dumál tovább, kacag, elfelejti az italát, és nézi két óra múlva, hogy ez kié”

– ecsetelte a műsorban.

Via

https://tv2play.hu/tv2titkok/tv2_titkok_ramonaval_2_adas

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top