nlc.hu
Sztárok
Várandósan sem hagyja ki a Balaton Suoundot Tornóczky Anita

Tervei szerint várandósan sem hagyja ki a Balaton Soundot Tornóczky Anita

A kismama elárulta, hogy csupán egy kis ideig fog a fesztivál területén tartózkodni, azonban várandósan sem szeretné kihagyni azt.

Hosszú évek megpróbáltatásai után érkezett el Tornóczky Anita ahhoz a boldog pillanathoz, hogy véget vetve a titkolózásnak bejelenthette, kisbabát vár. Terhessége tizenhetedik hetében jár, túl a tökéletes eredménnyel záruló genetikai vizsgálatokon, életét pedig tudatosan alakította a korábban pörgős mindennapok helyett békéssé, nyugodttá és stresszmentessé. Nem csoda, hogy ennyire igyekszik elkerülni minden lehetséges negatív faktort: öt éven át küzdöttek, míg végre megtudhatta, hogy anya lesz. Rengeteg vizsgálat és orvos után végül Kassán, lombikprogram segítségével, márciusban jártak sikerrel a második beültetés során. 

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

A boldog kismama mindezek után pedig arról mesélt követőinek, hogy amióta létezik a Balaton Sound, minden évben eltöltenek ott néhány napot, amit ezúttal sem szeretnének kihagyni, ámbár egy fokkal óvatosabban jár-kel majd a fesztiválon és inkább a napközbeni programokat részesíti majd előnyben. 

A nagy meleg nem segít, alapvetően szerencsére jól vagyok. A Balaton Soundnak fantasztikus hangulata van, egy kicsit mindenképp szeretnék részt venni rajta. Nekünk Zamárdiban van egy házunk, és közel lakunk a bejárathoz, úgyhogy simán meg tudom oldani, hogy kimegyek egy kicsit, utána pedig hazamegyek lepihenni. Tulajdonképpen a kertből is hallatszik, de az nem ugyanaz az élmény, mert nagyon ügyesen megcsinálják a színpad tájolást, hogy a lakókat kevésbé zavarja a zene.

– fejtette ki Anita a Borsnak terveit.

Egyébként nem a fesztiválon lenne az első koncert, amin jár a kismama, elárulta ugyanis, hogy már egy Coldplay és egy Sting koncerten volt, amióta megtudta, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Azonban azt is leszögezte, hogy egy vadabb koncertet már nem vállalna be. 

„Van jegyem AC/DC koncertre is, de oda nem fogok elmenni a közönség összetétele miatt, nehogy valaki véletlenül megüssön. Illetve a baba most már hall is, így egy keményebb rock koncert lehet, hogy nyugtalanító lenne neki. Egy fesztiválon sokkal egyszerűbb a helyzet, ott el lehet dönteni, hogy milyen távolságra álljon az ember a színpadtól és le is lehet ülni. Ki fog derülni, hogy mennyire bírom, mert itthon már fél 10-kor elfáradok, délután is szoktam aludni, ott is fogok majd.” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top