nlc.hu
Sztárok
Nem Novozánszki Fanni maradványai kerültek elő az ajkai tóból

Úgy tűnik, nem Novozánszki Fanni maradványai kerültek elő az ajkai tóból

A mai napig rejtély, hogy hol lehet VV Fanni holtteste. A lány családja a mai napig abban reménykedik, hogy egyszer eltemethetik a gyermeküket.

Korábban már mi is hírt adtunk róla, hogy május 5-én emberi csontok kerültek elő az ajkai csónakázó tóból. Ekkor még a szakértők nem tudták kizárni, hogy nem VV Fanni holtteste kerülhetett elő, a maradványok azonosítása ugyanis hosszabb időt vett igénybe. 

Fotó: Sajtóklub

Fotó: Sajtóklub

A megtalált maradványok új reménnyel kecsegtették Fanni családját és a jogi képviselőjüket, Dr. Lichy József ügyvédet. B. László ugyanis Siófokon és a környékén autózott, megfelelő helyet keresve a kocsijában lévő holttest elrejtésére. A jogász szerint pedig mivel Ajka egy Balatonfelvidéki település, a közelsége miatt elképzelhető, hogy Fanni holttestét végül nem a Dunában, hanem máshol tüntette el a gyilkosa.

“Kíváncsian várjuk a DNS azonosítás eredményét” – mondta korábban a Borsnak Dr. Lichy József.

Novozánszki Fannit májusban a Pesti Központi Kerületi Bíróság hivatalosan is halottnak nyilvánította, azaz jogilag 7 év után befejeződött az eltűnési ügye.

Az egykori valóságshow-szereplő 2017. november 20-án tűnt el az albérletéből, a bizonyítékok szerint bűncselekmény áldozata lett. A gyilkosság miatt, számos közvetett bizonyíték – köztük kamerafelvétel – alapján a dunaújvárosi B. Lászlót ítélték el. A férfi a gyilkosság után egy nappal, november 21-én szabadult meg a holttesttől. B.  László jelenleg a 20 éves börtönbüntetését tölti.

Újabb fordulat

Úgy tűnik, továbbra is rejtély marad, hogy hol lehet Novozánszki Fanni holtteste, ugyanis az elsődleges szakértői vélemények szerint egy 100 éves embertől származó csontok kerültek elő Ajkán, a Csónakázó-tóból. A Veszprém Vármegyei Hírportál értesülései szerint ugyanis az elsődleges DNS vizsgálatok kizárták, hogy Fannit találták meg. 

A csontok egy 100 éves embertől származhatnak. Nagy Judit rendőrségi szóvivő azt mondta, a szakértői vélemény még nem érkezett meg, de a történteket közigazgatási rendtartás keretében vizsgálják

– írta a lap.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top