nlc.hu
Sztárok
Gáspár Zsolti saját farmján szervezne egy bulit a magyar válogatottnak

Gáspár Zsolti saját farmján szervezne egy bulit a magyar válogatottnak

A Farm VIP műsorvezetője szerint ezer ember várná a csapat tagjait a falujában, a jeles alkalom miatt pedig több birkát is levágnának a csapat tagjainak.

A hétfő reggeli Mokkából kiderült, hogy Gáspár Zsolti is lázasan szurkolt a magyar válogatottnak. Olyannyira, hogy a fejébe vette, hogy meg is hívja őket saját farmjára egy világraszóló bulira, amelyre egy nagyszerű vacsorát és programsorozatot is ígér a tagoknak.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

„Hát én nagyon várom ‘Rossi bátyámékat’, hogy megérkezzenek hozzánk és Csányi Sándor MLSZ-elnöknek én üzenem innen is, hogy szedje össze a csapatot várjuk őket nyársalásra.”

– árulta el Zsolti, aki azt is elárulta, hogy faluja már teljes lázban ég, ugyanis nagyon szeretnék, ha a magyar válogatott ellátogatna hozzájuk. 

Hát nagyon remélem, hogy elfogadják a meghívást és tudunk egy jó nyársalást összehozni és akkor ott el tudunk beszélgetni. A falu nép összeszalad és úgy szeretném, hogy ha az egész csapat lejönne ‘Rossi bátyám’ is lejönne, mert ő nagyon kell nekünk, hogy tudjunk vele kommunikálni és egy-két információt átadni.

– magyarázta Zsolti, aki arra a kérdésre, hogy tudnak-e erről a válogatott tagjai, azt mondta, hogy már elfaxolta nekik a meghívást. 

Büszke a magyar válogatottra

A Farm VIP műsorvezetője azt is elárulta, hogy bár nem ő a legnagyobb focirajongó, van arról is véleménye, hogy hogyan teljesített a magyar válogatott. Mint mondta, biztosan izgulhattak a nagy megmérettetés előtt, ezért eshettek ki már az első csoportkörben. 

„Ezért nem kell őket elítélni, mert össze fogják magukat szedni, fel fogják magukat szívni! Pláne, ha hozzám lejönnek nyársalunk egyet, elhülyéskedünk!” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top