nlc.hu
Sztárok
Szinte meztelenül állt a kamerák elé Heidi Klum

Heidi Klum szinte semmit sem bízott a képzeletre legújabb fotójával

Testét alig takaró öltözékben állt a kamera elé Heidi Klum, az ominózus pillanatról készült fotót pedig fel is töltötte saját Instagram-oldalára!

Bár a német-amerikai modell és televíziós műsorvezető sosem a szemérmességéről volt híres, mégis újra és újra meg tudja lepni követőit azzal, hogy mennyire bevállalós! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legújabb bejegyzése, amely a szerelem – vagy többek szerint a fények – városában, azaz Párizsban készült. 

Heidi Klum

Heidi Klum Cannesban (fotó: Marc Piasecki/FilmMagic)

Heidi Klum 51 évesen sem fél megmutatni követőinek bombasztikus alakját. Legutóbbi fotóján egy kis fekete dresszben állt a kamera elé, amely áttetsző csipkés ujjakkal és olyan mély dekoltázzsal rendelkezik, hogy kis híján a modell köldökéig is leér. Ráadásul, ha ez még nem lenne elég, a ruhához nadrágot és melltartót sem húzott, így megvillantotta formás combjait és vádliját is a párizsi lakosoknak. 

Heidi Klum és 16 évvel fiatalabb férje a modell 51. születésnapja óta a világot járja, legutóbb még Szardínián nyaraltak, ahol Heidi félmeztelenül napozott, a strandolók legnagyobb örömére. Most pedig már Párizsból posztolt, így feltételezhető, hogy az ünneplés folytatásaként utaztak tovább a népszerű városba. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top