nlc.hu
Sztárok
Férfiak, figyelem! Nyitott a szerelemre az új szépségkirálynő

Így lehet meghódítani: nyitott a szerelemre a Miss World Hungary győztese

Az új szépségkirálynő nem csak azt árulta el a nagyközönségnek, hogy nyitott a szerelemre, hanem azt is, hogy hogyan lehet őt meghódítani!

Egy ideje már a szinglik táborát erősíti Katzenbach Andrea, a Miss World Hungary idei győztese. A fiatal lány elárulta, hogy bár korábban volt egy komoly kapcsolata, most máson volt számára az elmúlt időszakban a fókusz, a szíve azonban nyitott. 

Fotó: MTI

Fotó: MTI

A gyönyörű győztes, akit sokan Kulcsár Edinához is hasonlítanak, a Palikék Világa by Manna műsorában fejtette ki véleményét az ismerkedésről. 

„Én sosem megyek oda egy pasihoz, hogy ’tetszel’, megvárom, hogy ők jöjjenek oda. Esetleg ha valaki tényleg nagyon tetszik, ránézek, adok egy-két jelet, de nem szoktam, úgymond, férfiakra nyomulni…”

– árulta el, majd azt is megosztotta, hogy mi a véleménye az internetes társkeresésről. 

Mint mondta, Tinderen sosem ismerkedne, azonban Instagramon szívesen válaszol a férfiaknak, ha megkeresik. 

„Manapság eléggé elfogadott lett, hogy az interneten, mondjuk, az Instagramon keresztül írnak. Volt, hogy ott ismerkedtem. Szerintem ez megkönnyíti a férfiak dolgát…

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top