nlc.hu
Sztárok
Újabb követőjének adott százezreket érő ajándékot Jákob Zoli

„Mindjárt elsírom magam” – újabb követőjének adott százezreket érő ajándékot Jákob Zoli

Magyarország egyik leggazdagabb embere Debrecenben járt, ahol egy fiatal lány napját tette varázslatossá azzal, hogy egy telefont adott neki.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Jákob Zoltán ott segít, ahol csak tud. A “körmös királyként” emlegetett milliárdos üzletember ugyanis nem csak egy átalakítós műsor keretin belül segít azoknak, akik elégedetlenek önmagukkal, hanem rengeteget jótékonykodik is, illetve rendszeresen megajándékozza követőit is. 

Fotó: Trenka Attila

(Fotó: Trenka Attila / fotocentral.hu)

A milliárdos üzletember gyakorta posztol is azokról a pillanatokról, amikor egy-egy rajongóját megajándékozza. Többször is kiosztott már telefonokat, játékkonzolokat vagy laptopokat is követőinek. Mint mondta, havonta körülbelül 10 millió forintot költ el jótékonykodásra és ajándékozásra. 

Legutóbb Zoli éppen Debrecenben járt, és elárulta, hogy imádja ezt a várost. Nem is csoda, ugyanis egy követője reakcióját látva mi is teljesen elolvadunk! Mikor ugyanis Magyarország 39. leggazdagabb embere megkérdezte tőle, hogy követi-e a lány Instagramon, a fiatal pedig igennel válaszolt, egy ajándék telefonnal jutalmazta válaszát. A lány mindezek után alig akarta elhinni, hogy mindez vele történik, kis híján elsírta magát az üzletembernek. 

Komolyan? Mindjárt elsírom magam!

– mondta a lány a videóban, amit a Bors szúrt ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top