nlc.hu
Sztárok
Lagzi Lajcsi reintegrációs őrizetbe került

„Az életből való kimaradást be akarom hozni” – Lagzi Lajcsi szabadulásáról beszélt

Lagzi Lajcsi más ember lett a börtönben.

Galambos Lajos 14 hónap után szabadult Baracskáról, de azóta is szigorú szabályok vonatkoznak a nyomkövetőt viselő trombitaművészre. Lagzi Lajcsi hétfő hajnalban a legnagyobb titokban hagyta el Baracskát, miután reintegrációs házi őrizetbe került.

"Az életből való kimaradást be akarom hozni" - Lagzi Lajcsi szabadulásáról beszélt

Lajcsi lábán nyomkövető van,

engedély nélkül nem hagyhatja el az otthonát, különben a kis szerkezet működésbe lép. Egyelőre eszében sincs bárhová is menni: örül, hogy újra a megszokott környezetben lehet. Miután 14 hónap után ismét saját ágyában aludt, hajnali fél ötkor ugyanúgy felkelt, mintha még mindig a rácsok mögötti napirend szerint élne, majd sétált egy jót a napfelkeltében.

Nem úgy jöttem haza, ahogy elmentem. Mindig vallásos voltam, de a hitnek most egy sokkal mélyebb értékét találtam meg

mondta a Blikknek a trombitaművész, akit gáz-, áram- és vízlopás miatt ítélték 3 év és 6 hónap börtönre.

A reintegrációs őrizet nehézségeiről ezt mondta:  

A lakhelyemet meghatározott alkalommal, hetente háromszor elhagyhatom. De megmondom őszintén, egyelőre nem akarom, eszembe sem jut. Örülök, hogy itt lehetek újra. Ugyanakkor azt is el kell ismernem, hogy a rácsok mögött töltött 432 nap okozta lemaradást, az életből való kimaradást be akarom hozni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top