nlc.hu
Sztárok
Hevér Gábor így ismerkedett meg madagaszkári származású feleségével

Hevér Gábor így ismerkedett meg madagaszkári származású feleségével

A színész most először beszélt arról, hogy ismerkedett meg madagaszkári származású feleségével és azt is elárulta, mire kell figyelni ahhoz, hogy a házasságuk boldog legyen.

Hevér Gábor 31 éves volt, felesége, Myriam 18, mikor megismerték egymást, mindennek pedig lassan 25 éve.

Hevér Gábor színész és lánya: Hevér Vilma.

Hevér Gábor színész és lánya: Hevér Vilma. (Fotó: fotocentral / Schumy Csaba )

 

Hevér Gábor elárulta, hogy náluk bizony nőuralom van, de csak is a szó legjobb értelmében. Viszont arra a kérdésre nem tudott pontos választ adni, hogy hány éve is házasok Myriammal.

„Azt nem tudom, hány éve vagyunk házasok, ebben sohasem voltam jó, de június 10-én van az évfordulónk, az biztos. Arról is megy a találgatás, hogy melyik nap, december 8-án vagy 10-én ismerkedtünk meg huszonnégy éve. A Zeneakadémián találkoztunk, a Teremin című darabban játszottunk, Myriam táncolt benne, én pedig Lenint alakítottam.” – fogalmazott a színész. Majd hozzátette, hogy nem volt szerelem első látásra:

„Nagyon tetszett, és mivel tudtam, hogy csak háromszor adjuk elő a darabot, ő pedig visszamegy Győrbe, mindent megtettem érte. Udvaroltam, és meglett a telefonszáma, aztán s következő időkben elég sokat utaztam Budapest és Győr között, és utánaolvastam Madagaszkárnak is, Myriam ugyanis onnan származik.”

Azonban kiderült, hogy még egyikük sem járt a szigetországban. Myriam Mosonmagyaróváron született, az édesapja az, aki annak idején Magyarországra jött tanulni és beleszeretett Myriam édesanyjába. 

A Best arról is kérdezte Hevér Gábort, hogy miként jött a lánykérés gondolata? a színész 31 éves volt, amikor megismerkedtek, Myriam pedig mindössze 18.

„Féltették is tőlem a lányukat a szülei. Mit akar egy ilyen fiatal lánytól, ráadásul színész, milyen szakma az… Aztán elég hamar összeköltöztünk, látták, hogy a lányuk szerelmes és biztonságban van, úgyhogy mindent megoldódott, és azóta is jó a kapcsolatunk. Amúgy megértem őket, nagyobb lányunk, Vilma nemsokára annyi idős lesz, mint az édesanyja, amikor egymásba szerettünk, és ha körülötte legyeskedne egy harmincas férfi, én is megkérdezném, hogy mit akar tőle.” – mondta Hevér Gábor a Bestnek.

Klasszikus lánykérés ugyan nem volt, de a színész örök hűséget fogadott kedvesének. Habár voltak hullámvölgyek, de mindig túlélték a nehézségeket.

Hevér Gábor arról is mesélt, hogy nagyobbik lányával volt, hogy együtt is forgattak. Méghozzá A mi kis falunk című sorozatban. Vilma Gábor karakterének a lányát alakította. 

„Boldog és büszke férj, apa és színész vagyok, szép családi életet élek és szeretem a munkámat. És ennyi elég is.” – fogalmazott Hevér Gábor.

A teljes interjút elolvashatod a Best magazinban!

BEST

BEST

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top