nlc.hu
Sztárok
Sárközi Ákos és felesége a napokban ünnepelte 5. házassági évfordulóját

Sárközi Ákos és felesége 5 éve házasok, de nászútra még nem jutottak el

Sárközi Ákos és felesége, Évi már 5 éve házasok, és a napokban ünnepelték évfordulójukat. Viszont, hogy nászútra mikor jutnak el, az még a jövő zenéje.

Sárközi Ákos és felesége, Évi a napokban ünnepelték 5. házassági évfordulójukat. 

Sárközi Ákos

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

A séf és kedvese mögött rengeteg minden van már, többek között költözések és felújítások, amik gyakran megtépázzák a kapcsolatokat. A séf tisztában van vele, hogy egy több hónapon át tartó építkezés nehéz lehet, de szerencsére már több van a hátuk mögött, mint amennyi előttük.

“Attól, hogy nem ettük meg egymást a feleségemmel, még nagyon vártuk, hogy a felújítás végére érjünk” – mesélte Ákos a Bestnek. – Talán már beszélhetek múlt időben. A házból eltűntek a mesteremberek, rend van és tisztaság. Évi már csak a belső dizájn kialakításával foglalatoskodik.” 

A házat tavaly februárban vették meg, és valamikor november vége felé költöztek be. 

“Igen, ám, de akkor még áldatlan állapotok voltak. Hónapokig nem volt konyhánk, csak hogy egy dolgot említsek, Évivel azt tartottuk a legfontosabbnak, hogy először a gyerekek szobái legyenek meg, mind a hárman el tudjanak vonulni, ha kell, aztán majd jövünk mi. És végtére is jó volt nekünk a matrac, főzés helyett meg rendeltünk. – nevet fel. – Tudom, most már hogy túl vagyunk a nehezén, nagy a szám. Nem tagadom, volt, hogy tele volt a hócipőnk, hogy feszültek voltunk, de szó sincs arról, hogy ez bármilyen formában nyomot hagyott volna a házasságunkon.” – fogalmazott a séf.

Viszont mivel az utóbbi években ki sem látszódtak a munkából, Ákos bevallotta, hogy a nászúttal még tartozik feleségének. 

“Túl sok a feladat, a kötelesség. Az viszont nem volt kérdés, hogy meglepem egy romantikus vacsorával, és hogy az estét kettesben töltjük. Borzasztóan nagy szükségünk volt erre. Aztán egyszer majd mindent bepótolunk.” – nyilatkozta.

Valamint arra is kitért, hogy bozony Zsófi lányuknál már láthatáron vannak a fiúk, így aztán nem csak a munka és a ház, hanem a gyerekekre is sok energiát fektetnek. Ezt természetesen nem bánják, de Ákos bevallotta, ha valaki  megbántja a lányát majd, az  bizony könnyen a darálóban találhatja magát.

A teljes beszélgetést elolvashatod a Best magazinban!

 

BEST

BEST magazin

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top