nlc.hu
Sztárok
Aurelio találkozott azzal az emberrel, akit elrabolt

Aurelio találkozott az emberrel, akit elrabolt

A volt villalakó hisz abban, hogy minden okkal történt, és talán egészen más ember lenne, ha nem került volna rács mögé.

A sors iróniája, hogy Aurelio véletlenül találkozott azzal a férfival, aki miatt börtönbe került. Az egykori valóságshow-sztár néhány hónapja szabadult, miután 2022 februárjában be kellett vonulnia. 
 

Aurelio

Fotó: fotocentral.hu / Nagy Zoltán

 “Mivel nagyon hiszek a sorsban, ezért azt mondom, így alakult a legjobban… Mert keveredhettem volna bele olyan dolgokba is, amik sokkal nagyobb büntetéssel jártak volna. Mert nagyon sokat jártam az éjszakába, nem titok. Sok barátom van, akik ugye, most is bent vannak, és elég, hogy az ember egyszer legyen rossz helyen. Bent 10-ből 8 ember azt mondja, ő ártatlan. Néztem is, hogy tényleg? Ennyi ártatlan ember ül börtönben? Amikor jártam csoportterápián, vagy amikor néha az őrök szóba elegyedtek velem, főleg az elején kérdezték, hogy te is ártatlan vagy, mi? Én ilyenkor mindig mondtam, nem, én bűnös vagyok!” – nyilatkozta Aurelio a Borsnak.

Az egykori valóságshow-sztár arról is beszélt, hogy szerinte fontos része a bentlétnek, hogy a rabok beismerjék, mit tettek, ő maga pedig ennek a következményét is vállalta. Nemrég azonban összefutott a férfival, akit elrabolt.

“Érdekes egyébként, de találkoztam az illetővel, akit elraboltam… Nagyon meglepődtem azon, hogy ő nem börtönben van, mert rengeteg büntetőügy van ellene, vagy legalábbis akkoriban volt. De én már ezt elengedtem, nem haragszom senkire! Mert szerintem ez is nagyon fontos, hogy miután rájössz, hogy elkövettél egy bűnt, azzal együtt el kell fogadnod azt, hogy ez megtörtént, és ezen már nem tudsz változtatni. Nem akarok a múltbeli dolgokon gondolkozni, kattogni… Nem akarok haragban élni, még akkor se, ha azóta se láttam azt a bizonyos 200 ezer forintomat, meg több millióba került az ügyvédem, plusz ültem két évet. De túl vagyok rajta, nem haragszom senkire, szeretnék harag nélkül élni!” – tette hozzá a lapnak Aurelio.

A korábbi villalakó és a kislánya édesanyja között mostanra mély érzelmek bontakoztak ki. Aurelio a börtönből való szabadulása után először találkozott a kislányával, akit azóta közösen nevelnek. Szofi édesanyjával eleinte nem volt komoly a kapcsolatuk, csupán egyéjszakás kalandként indult, és Aurelio a börtönben értesült arról, hogy apa lett.
 

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top