nlc.hu
Sztárok
Bárki kaphat születésnapi köszöntést Pásztor Erzsitől

Bárki kaphat születésnapi köszöntést Janka nénitől, vagyis Pásztor Erzsitől

Érdemes lesz a születésnapunkon figyelni a telefont, ugyanis könnyen lehet, hogy Janka néni akar felköszönteni minket! Vajon hogy jött az ötlet ehhez?

Pásztor Erzsi szívesen áll rendelkezésére bárkinek, aki születésnapi köszöntést szeretne. Vajon honnan jött az ötlet, hogy felhívja rajongóit a művésznő?

 

Pásztor Erzsi

Pásztor Erzsi színésznő, otthonában. (Fotó: fotocentral.hu /Olajos Piroska)

Nem kétséges, hogy Pásztor Erzsit az egész ország szereti, és a művésznő ezt a szeretetet szívesen viszonozza, időnként azzal is, hogy teljesíti rajongói kéréseit. A művésznő mesélt is egy példát erre, mi szerint amikor Érden járt, a helyi közönség előtt beszélt életéről, munkásságáról és kulisszatitkokról és a rajongók ott értesültek egy igazán különleges “szokásáról” Pásztor Erzsinek.

„Sokszor megkeresnek, megkérnek, nem köszöntenék-e fel valakit a családból mint Janka. Persze meglepetésből. Én pedig odatelefonálok. Természetesen ezért nem kérek pénzt.” – mondta a művésznő.

Múltkor például így: ’Tamás, neked ma van a születésnapod! Nehogy azt csináljátok velem, mint tavaly, hogy egy fél üveg sört küldtetek át! Pedig én a fiatalságomat áldoztam értetek! Hát ilyen család vagytok ti?! Így beszélnék, ha Janka néni lennék, de most Pásztor Erzsi köszönti magát, és nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok.’ Ők boldogok, és én is, mert ők örülnek” – tudósított az ÉrdMost!

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top