nlc.hu
Sztárok
Iszak Eszti elköszönt a Mokka nézőitől

Iszak Eszti elköszönt a Mokka nézőitől: elérkezett az idő

A műsorvezetőnő megható búcsút vett telefonon keresztül a Mokka nézőitől, hiszen elérkezett az ideje, hogy szülési szabadságra menjen.

Iszak Eszter és Gyurta Dániel 2022 nyarán mondták ki egymásnak a boldogító igent. Idén februárban újabb örömhírt közöltek a követőikkel: három főre bővül ugyanis a családjuk. A kismama sokáig vezette még ezek után a TV2 reggeli műsorát a Mokkát, most azonban elbúcsúzott a nézőktől, ugyanis megkezdi szülési szabadságát. 

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

„Bizonyára sok nézőnknek feltűnt, hogy nincs itt velünk mostanában reggelenként a mi drága, pocakos kolléganőnk, Iszak Eszti” – mondta Istenes László a ma reggeli adásban, akinek mondatára a kismama is válaszolt:

A harmadik trimeszter vége picit más, mint amire számítottam. Mondták, hogy fáradékonyabb leszek, nehezebb lesz. Én meg azt gondoltam, az első trimesztert is fél lábon kibírtam a hajnali kelésekkel és minden mással együtt, de azért a harmadik trimeszter tényleg húzósabb, nem vicceltek. 

– árulta el a nézőknek a kismama. 

„Remélem, hogy egyszer csak vissza tudok térni. Most a következő pár hónap a picikéé és az összehangolódásé, az anyai feladatoké lesz, de utána nagyon remélem, hogy vissza tudok menni, és a picike is segítségemre lesz ebben.” – tette hozzá.

Ez is érdekelhet Iszak Eszter Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top