nlc.hu
Sztárok
Maszkra lesz szüksége Varga Barnabásnak

Maszkra lesz szüksége Varga Barnabásnak

A focista szülőfalújában beszélt borzalmas balesetéről és arról, hogy hogyan érzi magát jelenleg.

Elcsendesedett a stadion, aggódó szempárok figyelték a lelátóról (és otthon a képernyők előtt), ahogy Varga Barnabás megsérült a skót-magyar EB-meccsen. A focista egy támadás után a földön maradt a skót kapu előtt, majd a csapattagjai körbeállták, hogy eltakarják őt. Szoboszlai segített bevinni a mentősöknek a hordágyat. Amikor már a defibrillátort is előkerült, mindenkin eluralkodott a pánik.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

A Fradi és a magyar válogatott támadóját a stuttgarti kórházba szállították: kiderült, több csont is eltörött az arcába, műteni kellett. Szerencsére azóta már a beavatkozás megtörtént és sikeres volt, a focista pedig már itthon lábadozik a szörnyű baleset után és csak a gyógyulásra koncentrál. 

Köszönöm, most már jobban vagyok, a duzzanat is kisebb lett. Hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnom, szóval jó úton járok.

– nyilatkozta a labdarúgó a FradiMédiának

„Amikor felébredtem a kórházban, egyből szembesültem vele, hogy mennyien aggódtak értem és érdeklődtek a hogylétem felől. Köszönöm szépen az aggódást, a sok üzenetet mindenkinek! Megpróbálom meghálálni, és minél hamarabb visszatérni, hogy újra a csapat segítségére lehessek, és minél több sikerrel örvendeztethessük meg a szurkolókat”

– mondta Varga a műtét utáni időszakról.

A Fradi TV július 9-én közli a teljes interjút, melyben Varga Barnabás részletesen beszél a balesetről, a visszatérésről és terveiről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top