nlc.hu
Sztárok
Kordáék után Kökény Attila is nagyon megjárták, félmillióba fájt neki a járattörlés

Kordáék után Kökény Attila is nagyon megjárta, félmillióba fájt neki a járattörlés

Komoly nehézséget okozott számára, hogy zenekarával hazajusson a fellépésről.

A sztárok is ki vannak borulva attól, ami a repülőjáratokkal történik. Mint arról beszámoltunk, Korda Györgyék is rendesen ráfáztak: pont akkor törölték a gépüket, amikor egy koncertre siettek Marosvásárhelyre. Két nappal később Kökény Attila is így járt. Ő Erdélyből akart hazajutni a 9 tagú zenekarával, amikor járattörléssel szembesült. Ők is ugyanannak a társaságnak a marosvásárhelyi járatának estek a csapdájába.

“Már az odafele út is kicsit macerás volt, mert 4-5 órát késett a gép. (…) Visszafele jött egy SMS, hogy törölték a járatot, és akkor gyakorlatilag a 40 perces útból lett 12 óra. Buszt keresni, buszt szerezni. Ezt mi kerestük, nem biztosítanak ők a világon semmit. Amikor fel akarod őket hívni, akkor órákig beszél angol nyelven egy diszpécser, vagy én nem is tudom, hogy micsoda, akiről gyakorlatilag rájössz, hogy nem is tud segíteni” panaszolta a Tények Pluszban Kökény Attila, akinek az éjszaka közepén kellett telefonálgatni, hogy megoldódjon a helyzet. 

“Hál’Istennek, nekem van egy nagyon jó kapcsolatom kint. Az ottani hitgyülekezet lelkipásztora és ő segített nekünk. A határig egy buszos levitt minket, majd utána megjött a mi buszosunk, akit felkeltettünk éjszaka és ő jött értünk a határra” – mesélte kálváriájáról az énekes, akinek az autóbuszos, 12 órás utazása mellett közel félmillió forintja is bánja a félresikerült repülőutat. “Gyakorlatilag alsóhangon 4-500 ezer forint, amiért hazajöttünk” – tette hozzá.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top