nlc.hu
Sztárok
Köllő Babett nem szégyenlősködött, inkább „legényeket tapogatott"

Köllő Babett nem szégyenlősködött, „legényeket tapogatott” az edzőteremben

Köllő Babett sosem volt visszahúzódó típus, és ezt most is alátámasztja az a fotó, amit az edzőteremből posztolt Instagram oldalára.

Igazi bombázóként festett rafinált szabású fürdőruhájában Köllő Babett, aki nemrégiben egy hajón pihengetve posztolt magáról egy irigylésre méltó tartalmat. Babett a fotón hatalmas mosollyal az arcán látható, amit teljesen meg is tudunk érteni, hiszen ha az embernek ilyen csodás alakja van, akkor meg is van minden oka az örömre!  

Köllő Babett

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Most azonban egészen más volt a poszt témája. Itt ugyanis Babett az edzőteremből tudósított.

A híresség egyszerűen nem tudja elveszíteni tökéletes alakját. Az edzőteremből jelentkezett be, ahol éppen a falra kihelyezett kondilegendák fotóinak izomzatával ismerkedett.

„Eszter (az edzőm) szerint ma wellness láb napot tartunk. Sajnos öt hetet ki kellett hagynom egészségügyi okok miatt és most kezdtem újra edzeni. De wellness láb nap NEM Létezik! Az mindig kemény! Szóval a pihenő időben a legényeket tapogattam” – írja a gyönyörű színésznő legújabb Instagram-posztjához.

Via

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top