nlc.hu
Sztárok
Pletyka vagy valóság? Szerepet kap a brit királyi család is a Bridgertonban?

Lady Whistledown is megirigyelné ezt a pletykát: a brit királyi család tagja is szerepet akar kapni a sorozatban

Felröppent a hír, hogy helyet kaphat A Bridgertonban az angol királyi család tagja? Ez vajon csak álom, vagy valóban beteljesülhet?

A királyi család tagja is odáig vannak a Netflix sikersorozatáért! Olyannyira, hogy III. Károly király egykori sógornője, Sára yorki hercegné akkora Bridgerton rajongó, hogy minden vágya, hogy szerepelhessen a sorozatában.

Bridgerton

A Bridgerton család premierje 2024 (Fotó: Getty Images)

Bár a Bridgerton család a londoni elit életéről szól, a (valódi) angol királyi család tagjai eddig még nem jelentek meg a sorozatban. Sarah Ferguson azonban a Platinum magazinnak adott interjújában elárulta, hogy nagyon szeretne bekerülni a produkcióba.

„Megkértem az ügynökömet, hogy juttasson be a Bridgertonba. A díszlete valami hihetetlen! Lehetnék Penelope rég nem látott barátnője. Benne kell lennem a Bridgertonban” – mondta el Sára yorki hercegné, Beatrix hercegnő és Eugénia hercegnő édesanyja, aki egyébként olyannyira rajong a történelmi love story-k iránt, hogy több romantikus regényt is írt.

Egyik könyvének, A szív iránytűjének cselekménye például 1865-ben kezdődik. A GLAMOUR magazin interjújába elárulta, szerinte miért örvendenek hatalmas népszerűségnek az ebben, vagyis a 19. században játszódó szerelmes regények.

„Jelen pillanatban elképesztően sok rossz hírrel szembesülünk világszerte, és szeretnénk kicsit kiszakadni ebből. A 19. századi regények lehetőséget adnak az olvasóknak, hogy elmerüljenek egy varázslatos világban, és elmélyüljenek egy másik történelmi korszakban” – mondta el. Így pedig már tökéletesen megérthetjük, miért vágyakozik ennyire a Bridgerton-univerzumba.

Habár ez egyelőre csak vágy álom, annyi biztos, hogy a Netflixen ismét az angol királyi családról fognak szólni a hírek, hiszen Meghan Markle és Harry herceg már biztosan visszatérnek a streaming oldalra. Egyelőre úgy tudni, a Netflixszel közösen két produkción is dolgoznak: az egyiknek a főzés és a kertészkedés áll majd a középpontjában, a másik pedig az US Open Polo Championshipről fog szólni, vagyis arról a pólóbajnokságról, amin a páros a napokban részt vett.

Az elsősorban esztétikai és társadalmi színteréről ismert sorozat lerántja a leplet a sport iránti lelkesedésről és szenvedélyről, megragadja a játékosokat és mindazt, ami a legmagasabb szintű versenyhez szükséges” – olvasható a közleményben a tervezett produkcióról.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top