nlc.hu
Sztárok
Válságba kerülhetett Lovasi András és Földes Eszter házassága

Válságba kerülhetett Lovasi András és a 20 évvel fiatalabb Földes Eszter házassága

Több jel is párkapcsolati problémára utal.

Eltűntek a közös fotók, és Földes Eszter sokatmondó idézetet osztott meg a hűtlenségről a közösségi oldalán. Ám egy másik posztja ugyancsak arra utal, hogy gond van a Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag együttes frontembere, Lovasi András és a 20 évvel fiatalabb színésznő házasságában – írja a Bors.

Lovasi András (Fotó: MTI/Illyés Tibor) és Földes Eszter (Fotó: Sajtóklub)

Lovasi András (Fotó: MTI/Illyés Tibor) és Földes Eszter (Fotó: Sajtóklub)

Kilenc évvel ezelőtt házasodtak össze titokban, majd megszületett a közös gyermekük, Álmos Fülöp. A jelentős korkülönbség ellenére úgy tűnt, működik a kapcsolatuk, ám Földes Eszter idézetei házassági válságra, sőt megcsalásra utalnak – jegyzi meg a bulvárlap.

Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy” – áll az egyikben, ám egy másik posztja is sokatmondó.

Földes Eszter és Lovasi Andrással egyébként az Életművész forgatásán ismerkedtünk össze. “Ő volt a meghívott vendég, de csak kicsit később estünk szerelembe. Első látásra nem is igazán jött a szimpátia, mégis ott maradtunk egymás fejében. Pár hónap múlva véletlenül újra összefutottunk, és akkor megtörtént a villámcsapás! Aztán már ment minden a maga útján” mesélte korábban a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top