nlc.hu
Sztárok
Dominaként is dolgozik az exatlonos Szabó Franciska

Dominaként is dolgozik az exatlonos Szabó Franciska: „Van, aki azt akarja, hogy cipeljem. Felkapom a nyakamba”

Rajongói az izmos nőket szeretik.

Három év után Szabó Franciska ismét a Palikék Világa vendége volt. Az Exatlon Hungary 3. évadának versenyzője nemrég tért vissza Amerikából, ahol 3 évig élt. A tengerentúlon nemcsak pankrátor, hanem pofozóbajnok is lett, most pedig az MMA bajnokságba készül. Sportkarrierje mellett dominaként is dolgozik, ezt pedig az ausztrál párja előtt sem titkolja.

“Sheena néven futok, mint domina. (…) Van az a fétisvilág, ami az izmos nőket, a nagyon domináns nőket szereti. A férfiaknak különböző típusú, nagyon specifikus fétisei vannak. Van, aki csak azt akarja, hogy lefojtsam. Van, aki azt akarja – az nagyon durva –, hogy a tökeit rugdossam. Neki az a fétise. Van, aki azt akarja, hogy cipeljem. Felkapom a nyakamba” – mesélte Szabó  Franciska.

“Ezt ruhában csináljátok?” – kérdezték tőle, mire a sportolónő: “Van, amit bikiniben csinálok”.

Arra a kérdésre, hogy “ugye ez nem pornó?”, a következőket válaszolta: “Nem, de nekik ez szexuális, mert nekik ez a fétisük. (…)  Van, akinek az a szexuális vágya, hogy megnézze azt a videót, ahol én nem csinálok semmiféle szexuális aktust, de neki az okoz orgazmust, hogy megnézi, hogy én megverek egy férfit”.

Kiemelt fotó forrása: Ilyen az élet / Palikék Világa by Manna // YouTube – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top