nlc.hu
Sztárok
Aurelio ezeket szégyelli az életben

Aurelio: Van, amit a börtönnél is jobban szégyellek!

Azt is megígérte, hogy többet nem fog mindent kimondani, amit gondol.

Úgy tudni Aureliot teljesen megváltoztatta a börtönben eltöltött két éve. De nemcsak az, hanem a kislánya születése is. Ráadásul a férfi gyermeke akkor jött a világra, amikor ő még a börtönben volt. A Bors most arról számolt be, hogy az immár szabad Aurelio nagyon komolyan veszi a szülői feladatait, de azt is tudja, ha a kislánya nagyobb lesz, el kell neki mondani, hogy miért volt két évig a börtönben.

“Aki bement, az egy beképzelt, öntelt, vicces, de egyben bicskanyitogató figura volt. Nem bánom, hogy ilyen voltam, az is én voltam. Én mindig önmagamat adtam, amióta az eszemet tudom, sosem mutattam mást. Kivéve amikor jöttek az ilyen ego tripjeim. Az az Aurelio, aki kijött, ugyanolyan humoros, ugyanolyan magabiztos, csak néha már magában tartja a véleményét” – magyarázta a lapnak a férfi, aki hozzátette azt is, hogy soha többet nem akar olyat mondani, amit aztán megbán. Elmondása szerint komolyabb ember lett, mert a lányára is oda kell figyelnie. Nem akarja, hogy az ő felelőtlen kijelentése miatt, a gyermeke kerüljön hátrányba. 

Aurelio úgy érzi, amikor elérkezik az idő, a legegyenesebben és legőszintébben fogja elmondani a lányának, ami történt. “Tettem valamit, amiért vállaltam is a felelősséget és leültem a büntetést! Szerintem ezt nem lesz majd olyan bonyolult elmagyarázni neki, mint azt, hogy 2014-ben indokolatlanul a legnemesebb szervemet tekergettem a tévében. Azt nagyobb ugródeszka lesz elmondani…”

Aurelio

Aurelio a Való Világban (fotó: Foto Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top