Gyönyörű kislány lett Jaksity Kata 10 éves lánya

F. B. | 2024. Július 08.
Gyönyörű kislánnyá cseperedett a műsorvezetőnő lánya, aki most ünnepli a tizedik születésnapját.

Jaksity Kata 2014 nyarán hozta világra legkisebb gyermekét. Jázminon bár már kisebb korában látszott, hogy épp olyan, mint az édesanyja, 10 év elteltével még inkább hasonlít tehetséges anyukájára. Szépsége mellett a kislány igazi energiabomba, aki imád szerepelni, táncol és énekel, valamint a kamerák kereszttüzében sem jön zavarba.

Fotó: Schumy Csaba

Kétségtelen a hasonlóság a műsorvezetőnő és Jázmin között, hajuk színe, mosolyuk és szemük vágása is mind megegyezik. Úgy tűnik, ezek az apró vonások az idő múlásával csak még inkább összehangolódtak anya és lánya között. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Kata egyik legújabb bejegyzése, amit a közösségi oldalán tett közzé lánya tizedik születésnapja alkalmából. A posztban a büszke édesanya két fotót is megosztott kislányáról, egyet a múltból, egyet pedig a jelenből. Posztjában pedig szívmelengető gondolatokat is megfogalmazott: 

Elsuhant 10 év. Persze mellette tényleg suhan, mert sosem lehet unatkozni. Valamiért három lányt szerettem volna. Egy lett (a két fiam mellett), de hárommal is felér.  Tele van ötletekkel, kreativitással, fáradhatatlan, és nagyon jó a humora.

– írta bejegyzésében, amely alá rengeteg dicsérő komment érkezik.

Exit mobile version