nlc.hu
Sztárok

Jaksity Kata a lánya Lyme-kóráról

Jaksity Kata: „Lehet, hogy újra Lyme-kóros a lányom” – reggelente az ölében viszi ki Jázmint a mosdóba

Nyár elején fedezték fel a betegség – számukra már ismerős – tüneteit, Jázmin ugyanis újra sántikálni kezdett.

Jaksity Katáék 4 éve azt hitték, sikeresen megküzdöttek a Lyme-kórral, ám néhány hete Jázmin újra sántikál és egyre nagyobb fájdalommal küzd. A 8 éves kislánynak a bokáját és a térdét támadta meg a betegség.

Jaksity Kata

Újabb, de most hosszabb terápia vár Jaksity Kata kislányára – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

„Egyelőre azonban nem kezdjük meg a gyógyszeres kezelést, várunk. Először még sok más vizsgálatot is el kell végezni, hogy minden egyéb lehetőséget kizárjanak. (…) Jázmin térde és bokája mára annyira begyulladt, hogy ébredéskor alig bírja mozgatni. Reggelenként az ölembe viszem ki a mosdóba, majd átmasszírozom, megmozgatom a lábát, hogy a vérkeringése beinduljon egy kicsit. Napközben így valamelyest jobb az állapota, de sántikálva közlekedik hetek óta, és fájdalmai is vannak” – mesélte a Story magazinnak a tévés, aki mindent elkövet, hogy végérvényesen megszabaduljanak a rettegett betegségtől.

Valószínűleg 4 évvel ezelőtt kevés volt a 80 nap, így most ennél is hosszabb terápiára készülünk” – mondta el Jaksity Kata.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top