nlc.hu
Sztárok

Jaksity Kata vallomása

Jaksity Kata tisztázta, pontosan miért távozott az ATV-től

Ez az igazság.

Mint ahogy mi is megírtuk, Jaksity Kata a Palikék Világa by Manna vendégeként vallott arról, hogy 2019-ben menesztették az ATV-ből. Úgy érezte, hogy részletesebben kell beszélnie a történtekről, és tisztázni néhány dolgot a múltról. Egy hosszú Facebook-bejegyzésben kitért több részletre is, például arra, hogy sokaknak úgy tűnhetett, hogy a kora miatt küldték el a csatornától, pedig ez nem így van. 

Jaksity Kata

Jaksity Kata (Fotó: Schumy Csaba)

„És akkor most leírom, hogy az ATV-ről van szó, mert bár a műsorban nem mondtam ki szándékosan, de a cikkekben így jelent már meg. Én soha nem nyilatkoztam sértőn az ATV-ről, még a távozásom után sem, és nem is tenném! Sőt megköszöntem, hogy 11 éven át annyi műsorötletemet valósíthattam meg és jó műsorokban dolgozhattam. Aki ismer, tudja, hogy nem szoktam haragot tartani és nem szoktam siránkozni a múlton, hanem megyek és új lehetőségeket keresek és valósítok meg. Ráadásul az ATV-s egykori kollégákkal és a vezérigazgatóval azóta is jóban vagyunk. Két hete voltam a csatorna reggeli műsorában egy számomra fontos témával. Ezért mélységesen felháborít, hogy a kontextusából kiragadott mondatokból ilyen cikket raktak össze és adtak a számba sosem mondott szavakat, mintha szándékosan le akarnám járatni a tévét. Ezzel végtelenül kellemetlen helyzetbe hoztak, mert mintha hátba szúrtam volna azokat, akikkel meg egyébként jóban vagyok és tisztelem őket” – közölte a műsorvezető, melyet a naphíre.hu szemlézett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top