nlc.hu
Sztárok

Jaksity Kata az ATV-s kirúgásáról

Először beszélt Jaksity Kata az ATV-s kirúgásáról

Az elbocsátása után villámgyorsan kellett újrakezdenie a háromgyermekes tévésnek.

A Palikék Világa by Manna Három igazság legújabb epizódjában Jaksity Kata volt a meghívott vendég, aki többek között az egykori Jugoszláviában eltöltött gyerekkoráról, a tévés pályájáról és a gyerekeiről mesélt. A volt műsorvezető ma már kommunikációs igazgatóként tevékenykedik, de a karrierje korábban rejtett buktatókat, többször kellett mindent elölről kezdenie – írja a Blikk.

Jaksity Kata a

Jaksity Kata jelenleg egy fővárosi kerület médiáját vezeti – Forrás: Három igazság / Palikék Világa by Manna / YouTube – videó

„Egy kirúgásnál összedől a világ, de engem mindig ösztönzött, hogy az erőtartalékaimat elővegyem. (…) A legutolsó ilyennél, amikor 2019-ben egyedülállóként voltam a három gyerekkel, és egyik napról a másikra közösen megegyeztünk, hogy kirúgtak, egy pillanatra megálltam, hogy oké, de azért három nagy gyerek költségekkel jár. A többi kirúgásnál volt időm arra, hogy felépítsek valami újat” – vallotta be.

Mint mondja, 2019-ben 11 év után, az ATV Híradójából kényszerűségből távozott: „Bizonyos értelemben szívességet tettek nekem. Jó ideje nem éreztem komfortosan magam abban a műsorban. A kényszer miatt maradtam, nem mondhattam rá, hogy nem, csak azért, mert van egy másik vágyam, miközben három gyereket kell eltartanom.”

Annak kapcsán, hogy többször kellett mindent elölről kezdenie, megfogalmazta véleményét Jaksity Kata: szerinte „egy olyan országban, olyan társadalomban élünk, ahol az idősebb nő már nem képvisel olyan értéket” a munkaerőpiacon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top