nlc.hu
Sztárok

Jaksity Kata családi kálváriájáról

Jaksity Katát 7 éve veri a sors: „Alaposan próbára tett az élet”

Az ATV egykori híradósa a tragédiák, megpróbáltatások ellenére is igyekszik derűlátó maradni.

Emberpróbáló időszakon megy keresztül Jaksity Kata. Magatehetetlenné vált az imádott anyukája, de az 51 éves tévés magánélete és az egészsége is ráment a sorozatos sorscsapásokra – írja a BEST magazin. Az elmúlt 7 évben édesanyja betegségén kívül tönkrement a házassága 22 év után, elvesztette a munkáját, majd a házát is el kellett adnia.

Ápolásra szorul a gerincsérvvel küzdő édesanyja. „Egy év alatt kilencszer operálták. (…) Mentálisan is egyre rosszabb állapotba került. (…) Egy idő után elveszítette a kapcsolatot a külvilággal. (…) Önellátásra képtelen, állandó felügyeletre, segítségre szorul, amit egyedül, három gyerek, munka és a háztartás vezetése mellett nyilván nem bírok. Úgyhogy felfogadtunk egy ápolót, aki délutánonként besegít, amíg én egyik helyről a másikra rohangálok. (…) Igyekszem pozitív maradni, (…) mert csak így lehet ép ésszel kibírni!” – vallotta be Jaksity Kata.

Jaksity Kata,

Megpróbáltatások sora érte Jaksity Katát – Forrás: Fem3 Café – videó

A sorozatos sorscsapások az ATV egykori híradósát is megviselték: „Nyaki porckorongsérvem lett, amit meg kellene műteni (…) Biztosan nem véletlenül betegedtem meg, hiszen az elmúlt egy évben nagyon kevés idő jutott magamra  és a barátaimra is. Túl sokat idegeskedtem, rohantam, stresszeltem. (…) Most igyekszem tudatosan odafigyelni magamra”.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top