Híres férfiak, akik szex nélkül élnek

R. V. | 2024. Július 08.
Hollywoodban és itthon is találunk olyan férfi sztárokat, akik a nőcsábász kalapjukat szögre akasztották, és a cölibátus mellett döntöttek. Mutatjuk, kik!

Nemrégiben Lenny Kravitz elárulta a Guardinnek adott interjújában, hogy az elmúlt kilenc évet cölibátusban élte le. Az énekes ezzel kapcsolatban korábban már elmondta, hogy addig marad cölibátusban, amíg nem kerül komoly kapcsolatba.

„Ez egy spirituális dolog. Nagyon állhatatossá váltam bizonyos dolgokban, abban, ahogy élem az életem”

– mondta.

Fotó: Emma McIntyre/Getty Images

De nem Lenny az egyetlen férfi sztár, aki szex nélkül éli az életét. Az alábbi híres férfiak több-kevesebb ideig, különböző okoknál fogva követték a rocksztár példáját, és elköteleződtek a cölibátus mellett. A galériában megmutatjuk, összegyűjtöttük őket.

Nézd meg, kikről van szó!

Orlando Bloom nlc

Egy barátja tanácsolta Orlando Bloomnak, hogy ne szexeljen egy darabig, és így komolyabban fog hozzáállni a párkapcsolatokhoz. A színész hat hónapig tartotta magát az elhatározásához, egészen addig, amíg meg nem ismerte Katy Perry-t. (Fotó: Nathan Congleton/NBC via Getty Images)

Andrew Garfield nlc

Amikor Andrew Garfield a Némaságot forgatta 2016-ban, több hónapon át nem szexelt. „Eltiltottam magam a szextől és az ételtől arra az időszakra, elég durva élményeim voltak így” – mesélte a színész. (Fotó: Dave Benett/Getty Images for Loro Piana)

Craig David nlc

A brit énekes, Craig David Lenny Kravitzhez hasonlóan spirituális okokból mondott le a szexről, és anélkül éli az életét immár két éve. (Fotó: Anthony Devlin/Getty Images)

Justin Bieber nlc

Justin Bieber egy éven keresztül élt cölibátusban, mert űgy érezte, hogy „valódi problémája van a szexszel”, ezért inkább megtartóztatja magát, hogy közelebb kerüljön Istenhez. (Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)

Árpa Attila nlc

Egy magyar versenyző is van a listán, mégpedig Árpa Attila, akinek 2023-ban volt egy olyan időszaka, hogy elmondása szerint egyáltalán nem volt magánélete. „Nem vonz egy új ember és az ő új szokásai, a rigolyái, a megismerés izgalma. Másképpen töltődöm most. Kimondhatjuk, cölibátusban élek” – nyilatkozta akkor a színész. (Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

Terry Crews nlc

Terry Crews és a felesége 90 napos „szexböjtöt” tartottak. Bár először féltek, hogy szörnyű élmény lesz, ma már úgy gondolja, „ez volt a legjobb dolog, amit valaha tehettünk.” (Fotó: Trae Patton/NBC via Getty Images)

via

Exit mobile version