nlc.hu
Sztárok
Rátalált a szerelem a Házasság első látásra Petrájára

Rátalált a szerelem a Házasság első látásra Petrájára? Titokzatos férfi rabolhatta el a szívét

Úgy tűnik nem sokáig búslakodott a válás után Dávid Petra sem, aki már saját közösségi oldalán is megmutat egy-egy romantikus pillanatot az életéből.

Úgy tűnik exférje után Dávid Petrára is rátalált a szerelem, miután olyan csúnyán alakult a házasságuk a műsorban. A személyi edző korábban egy együttműködés miatt utazott Noszvajra, és ott ismerkedett meg a kedvesével.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Az az igazság, hogy egy ideje már ismerkedünk, nagyon helyes, és most arra is rá kellett jönnöm, hogy nekem igenis fontos, hogy valaki kisportolt legyen” – vallotta meg nemrégiben a Metropolnak Petra.

Egyelőre nem szeretnék sokat nyilatkozni erről, bár hosszú idő óta nem került hozzám senki ennyire közel. De most már óvatosabb szeretnék lenni, úgy gondolom, hogy ha felvállalok valakit, akkor annak biztosan komolynak kell lennie

– tette hozzá. 

Bár egyelőre nem akar semmit elsietni, beszédes, hogy Petra már egy 24 órán át elérhető történetben is párja ölében fekszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top