nlc.hu
Sztárok
Követőitől kért segítséget Kiszel Tünde

Követőitől kért segítséget nyaralásán Kiszel Tünde

Kiszel Tünde közösségi oldalán tett közzé néhány képet, melyek kapcsán rajongói tanácsát kérte.

Kiszel Tünde a mesés görög paradicsomban, Zákinthosz szigetén tölti vakációját, az utazásról pedig már több fotóval is kedveskedett követőinek. A naptárdíva, aki az idei hónapban sellőként tündököl a júliusi hónap hasábján most saját közösségi oldalán kért segítséget követőitől, méghozzá egy – a nők számára – igen fontos kérdésben. 

Követőitől kért segítséget nyaralásán Kiszel TündeTünde ugyanis kalapot szeretne magának vásárolni, azt azonban nem tudta elsőre eldönteni, hogy melyik darabot is vásárolja meg. Így a rajongóhoz fordult tanácsért, hogy velük vitassa meg, hogy melyik darab is áll számára a legjobban. Bár elmondható, hogy a kalapok stílusa rendkívül hasonlít egymásra, színeiben és mintázatukban különböznek, így van miről döntenie a modellnek. 

A naptárdíva posztja alá rengeteg válasz érkezett követőitől, akik nem biztos, hogy véleményükkel megkönnyítették a dolgát.

„Én választani sem tudok, mindegyik szuperül áll Tündikém!” – írja az egyik követője. 

„Fehér nagyon finom darab, a te stílusod …” – mondta a második. 

„Piros… de legjobb a saját horgolású lenne, az mindig egyedi”  – adta le voksát egy harmadik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top