nlc.hu
Sztárok
Shane Tusup is ringbe száll a Sztárboxban: "Teljesen új élmény volt visszaütni"

Shane Tusup is ringbe száll a Sztárboxban: „Teljesen új élmény volt visszaütni”

A nagy sikerű sportoló és edző Shane Tusup is ringbe száll hamarosan a Sztárbox műsorában, amelyre a felkészülést már most rendkívül élvezi!

Már mi is írtunk róla, hogy kiderültek az idei Sztárbox középsúly kategóriájának versenyzői. A magukat ringben megmérettető versenyzők között olyan nevek foglalnak helyet, mint Torghelle Sándor, Pápai Joci, Király Viktor vagy éppen Shane Tusup. Az edző a csatornának adott interjújában árulta el, hogy milyen gondolatokkal száll majd ringbe a hamarosan képernyőre kerülő műsorban. 

Fotó: Nosalty

Fotó: Nosalty

Shane Tusup mindig is tisztelte a bokszot és a különféle küzdősportokat, a Sztárboxra pedig egy kifejezetten menő kihívásként tekint. Az amerikai fociban szerzett tapasztalatai miatt régóta tudja magáról, hogy jól állja az ütéseket, az viszont számára is új és furcsa élmény volt, hogy most vissza is kell adnia a pofonokat – olvasható az RTL.hu oldalán a sztárversenyző bemutatkozásánál. 

Ez egy klassz kihívás. Mindig tisztelettel figyeltem a bokszot és a küzdősportokat. Mindig tudtam, hogy jól bírom az ütéseket. Az amerikai futball miatt tudtam, hogy nincs gondom a pofonokkal. De az, hogy valaki tényleg megüssön és utána vissza is adjam, az egy teljesen új élmény volt. A sparring része és hogy valódi ütésekkel edzünk nagyon szórakoztató, de közben új és fura érzés is.

– nyilatkozta a csatornának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top