Kembe Sorel reagált Szabó Zsófi kijelentéseire, szerinte jobban kéne figyelnie, mit nyilatkozik

M. P. | 2024. Július 11.
Szabó Zsófi nemrégiben egy interjúban kifejtette, hogy nem érti, miért nem ismerik el a tehetségét, és miért kap ennyi rosszindulatú megjegyzést.

Szabó Zsófi nemrégiben egy videóinterjúban az Instyle magazin oldalán kifejtette, hogy nem érti, miért nem ismerik el a tehetségét és erőfeszítéseit, és miért kap ennyi rosszindulatú megjegyzést az interneten. Elmondása szerint a legkevesebb bántó hozzászólást a kisfia születése utáni időszakban kapta, de ez az időszak nem tartott sokáig.
 

 

(Fotó: Trenka Attila / fotocentral.hu)

Zsófit csaknem két évtizede a Jóban Rosszban Betty Tanakisaként ismerte meg az ország.

„Amikor belevágtam ebbe, akkor még autogram-kártyák voltak, meg nagy közönségtalálkozók. Akkoriban az ismert embereket még szerették, figyelemmel követték őket. Ma már ez nem így van. Leginkább irigykednek rájuk, leginkább hibát keresnek bennük. Persze mindenkiben van hiba – elmélkedett. A bántások érthetően megviselik, és ezt olykor a kisfia is észreveszi. – Tudatában van annak, hogy ismert vagyok. Akarva-akaratlanul is elcsíp egy-egy beszélgetést, hiszen én a fiammal élek együtt. Bár nem mutogatom őt az oldalaimon, nem keresek vele pénzt, nem teszem kirakatba a magánéletünket, óhatatlanul is érzékel valamit abból, ha nekem rossz­ napom van, mert valaki megbántott, vagy látott már sírni. Ugyanakkor azt is megtapasztalta, amikor ingyen fagyit kaptunk, mert felismertek. Mindig azt mondom neki, hogy nem szabad kérkedni és visszaélni ezzel.”

Szabó Gyula lányaként nőtt fel, és Zsófi szerint az édesapja idejében az emberek még egészen másként álltak a hírességekhez.

„Édesapámat mindenki szerette, és abban a generációban nem volt ilyen rosszindulat. Ott még tényleg az volt, hogyha valaki elért egy ilyen nagy dolgot, arra felnéztek. Én meg már teljesen más vagyok. Hiába dolgozom 15 éve, hiába kelek hajnalban, hogy dolgozzak pénzért, az emberek ezt nem tudatosítják magukban, hogy én egy dolgozó nő, édesanya vagyok. Valamilyen tök más képet alkotnak rólam. Próbáltam keresni magamban a hibát, de azt látom, hogy ez most már általános: mindenki rossz, aki ismertebb, vagy aki influenszer” – magyarázta.

 Ezt azonban másképp látja egykori Jóban Rosszban-beli kollégája, Kembe Sorel, aki saját közösségi oldalán ismertette az álláspontját a témában. A színész nem először szólalt meg Zsófival kapcsolatban.

„Ha valakinek vagy milliárdos, vagy ismert ember mindig a párja, beleillik abba a kényszerképzetbe, hogy az illető csak ilyen emberekkel akar megismerkedni a karrierje érdekében – jelentette ki a színész. Sorel azt is hozzátette, nem feltételezi, hogy Zsófi esetében ez így lenne, de szerinte Zsófinak jobban kéne figyelnie arra, milyen cikkek jelennek meg róla.

Via

Exit mobile version