nlc.hu
Sztárok

Megjárta az interjúalanyával Kembe Sorel

Egy magyar sztár csak 100 ezerért vállalta volna az interjút Kembe Sorellel

Komoly gázsit akartak legombolni a színészről.

Kembe Sorel már jó ideje megvetette a lábát a TikTokon, ahol már átlépte a 100 ezres követőszámot. Emellett pedig a YouTube-on is egyre nagyobb sikereket ér el a Szembe Sorel Podcast néven futó csatornájával, ahol hazai hírességekkel beszélget.

Kembe Sorel

Kembe Sorel meglepődött azon, hogy fizetnie kellene az interjúalanyának – Forrás: Szembe Sorel Podcast / YouTube – videó

A távolabbi cél az, hogy bevételt is generáljanak a beszélgetések. De egyelőre csak csordogál némi pénz” – árulta el a Borsnak a 49 éves színész.

Mint mondja, olyan emberekkel beszélget, akiket kedvel, vagy akiknek az élete számára, és véleménye szerint a nézői számára is hordoz tanulságokat.

Kembe Sorel azt is megemlítette a bulvárlapnak, hogy nemrég egy magyar celeb – akit legutóbb meg szeretett volna hívni egy kötetlen beszélgetésre – 100 ezer forintot kért, hogy eljöjjön a stúdióba és szerepeljen a színész csatornáján. “Leszakadt az arcom” – fakadt ki Sorel, hozzátéve: szerinte itthon csak nagyon kevesen vannak, akik ily módon megérik a pénzüket.

Podcastműsorában amúgy nemrég Molnár Anikó is szerepelt, aki ott árulta el, hogy nem pusztán anyagi okok miatt vágott bele az OnlyFans-tartalomgyártásba, hanem kíváncsiságból is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top