nlc.hu
Aktuális

Kembe Sorel és Lakatos Márk vitája

Kembe Sorel és Lakatos Márk ismét durván egymásnak feszült

Egy ideje üzengetnek egymásnak a közösségi oldalaikon, rendesen megy az adok-kapok Lakatos Márk és Kembe Sorel között.

A két híresség vitája akkor kezdődött, amikor Kembe Sorel TikTok-oldalán kifejtette véleményét a celebgálák felszínes világáról. Akkor erre Lakatos Márk válaszolt, és a feszültség úgy néz ki, nem csitul.

Pár nappal ezelőtt Kembe Sorel újra kamerát ragadott, mindenképpen véleményt akart formálni az Opitz Barbi körüli perpatvarról. Szerinte ugyanis mindennek megvan az oka. A színész posztját meglátva megint fellobbant Lakatos Márk dühe, jött a válaszvideó.

Kembe Sorel és Lakatos Márk vitája

(Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral)

Több sem kellett Sorelnek:

“Kedves Márk! Lassan kezdem azt hinni, hogy ez már többről szól neked, ki kell hogy ábrándítsalak, ugyanis a lányokat szeretem… Önként és dalolva hagytam el azt a posványt, amiben te büszkén és dalolva benne maradtál és véded a mundér becsületét(…) Vissza kéne venni az arcból, leszállni a magas lóról, ugyanis te már nem vagy semmi. Engedtek egy ideig bohóckodni a televíziók képernyőin, ezzel is rombolva a közízlést. Miért szállsz belém állandóan, két oka lehet: 1. nem bírod a fekákat és fajgyűlölő vagy, 2. nagyon is bírnád a fekákat, te kis jegyüzér…” – mondta Sorel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top