nlc.hu
Sztárok

Lakatos Márk rábukkant a színész TikTok videójára

Lakatos Márk nekiment a színésznek, Kembe Sorel reagált

A divatguru legutóbb Kembe Sorel egy korábbi videójában talált kivetnivalót, a kritikára a színész élesen válaszolt.

Kembe Sorel korábban az itthoni celebrendezvényekkel kapcsolatos aggályairól, és az események vendégeiről fejtette ki véleményét. Szerinte például ezekre csak azért mennek az emberek, mert ingyen kaját és piát kapnak a résztvevők, miközben kölcsönruhákban pózolnak, és egyáltalán nem érdekli őket az adott rendezvény igazi célja. Lakatos Márknak több se kellett: azonnal az összejövetel védelmére kelt.

„Akkora suttyóság, amit ez a fiú magyaráz. Az, hogy fogalma sincs, hogy egy ilyen rendezvény miről szól, az biztos. Ezzel a populista baromsággal jönni, hogy az ingyen kajára, ingyen piára, meg a kölcsönruhára. Ezek a rendezvények pontosan azért vannak kitalálva, hogy ott az ember például a divattervezők ruháit felvegye” – reagált önmagából kikelve Lakatos, akinek szavait Kembe sem hagyta annyiban, és egy újabb TikTok-videóban reagált.

@iamkembesorel Nem kell mindenkit szeretni, de ne menjen a józan ész kárára. IG: iamkembesorel #fyp #kembesorel #bochkor #vélemény ♬ eredeti hang - Kembe Sorel

„Egy díjátadó gála díjátadásra van kitalálva” – kezdte Sorel, majd így folytatta.

„Még szerencse, hogy te itt vagy és iránymutatást tudsz adni ebben a populista, suttyó világban, de azért mutatok neked valamit” – tette hozzá, mielőtt beolvasta Náray Tamás divattervező egy, a témához kapcsolódó, korábbi nyilatkozatát: „Sosem hordanék kölcsönruhát! Ha nem telik rá, akkor minek? Ha pedig telik rá, akkor minek? Nekem nem fér bele, hogy miután XY felvette, eladjam másnak. Sem használatruha-bolt, sem kölcsönző nem vagyok” – idézte a színész Nárayt.

Lakatos Márk

Lakatos Márk (Fotó: Birton Szabolcs)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top