nlc.hu
Sztárok

Lakatos Márk ismét beszólt

Lakatos Márk: „Milyen keresztényi szeretet mondatja azt valakivel, hogy vicces lehet embereket ölni?”

A stylist most sem finomkodott a szavakkal.

Lakatos Márk rendszerint emeli fel a szavát, amikor valamivel nem ért egyet vagy éppen úgy véli, valaki olyat nyilatkozott, ami szerinte nem megfelelő

Ezúttal Rómából, a háttérben a Szent Péter-bazilikával jelentkezett be a TikTokon, a helyszínválasztás pedig szavai szerint nem véletlen, mondandójának a keresztényi szeretethez, irgalmassághoz van köze. 

Lakatos Márk

Lakatos Márk (Fotó: Instagram)

A stylist  először Osváth Zsoltot szólította meg, mivel látta a Hajdú Péterrel készített interjút és szerinte ez egy nagyon vékony jég. „Lájkvadászat vagy bármilyen más okból a halálbüntetés elfogadásáról beszélni és azért kampányolni. Ugyanis azt gondolom, hogy semmilyen cselekedet nem adhat jogot egy embernek  arra, hogy egy másik ember életét kioltsa. A büntetésnek és a büntetés-végrehajtásnak egészen más kell, hogy legyen a feladata. Azért is veszélyes a dolog, mert egy ilyen véleményt könnyen össze lehet utána mosni egy olyannal, amit a legutóbb Bencsik András az ő fantasztikus szellemi magaslatából mondott egy tévéműsorban – ezzel arra utalt, amikor a fideszes Bencsik András annak örült a Hír TV-ben, hogy Ugandában kivégzik a melegeket. – Kérdezem én, hogy milyen keresztényi irgalom és milyen keresztényi szeretet mondatja valakivel azt, aki állítólag keresztény hittel rendelkezik, hogy vicces lehet embereket – akiket ő bubunak nevez – megölni, kivégezni azért, mert ők egy ilyen hosszú és hű kapcsolatban szeretnének élni, leélni egy életet?”

Osváth Zsolt kommentben reagált Márk videójára: „Ha valaki az általam elmondottakat összemossa azzal, amit ez a barom mondott, az meg is érdemli! Lájkokra nincs szükségem, de ezt te is pontosan tudod.”

(via)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top