nlc.hu
Sztárok

Lilu a díjátadós botrányról

Lilu is megszólalt a díjátadón botrányosan viselkedő celebekről

Tatár Csilla után ő is elmondta a véleményét.

Mint arról beszámoltunk, Tatár Csilla nehezményezte, hogy több résztvevő is tiszteletlen volt a Glamour WOTY díjátadó gálán. A közösségi oldalán olvasott be azoknak, akik nem tudták értékelni a show-t, helyette szelfizgettek a háttérben. Most Lilu is megszólalt a díjátadón botrányosan viselkedő celebekről, ő is a közösségi oldalán mondta el a véleményét a történtekről.

Lilu

Lilu (Fotó: Trenka Attila)

Bevallotta, zavaró volt, hogy a beszédek alatt többen is szelfizgettek, hangoskodtak. „Nekünk ez egy fontos pillanat volt az életünkben, és sok munka van mögötte” – jelentette ki a Cápák között műsorvezetője. Véleménye szerint a botrányosan viselkedő celebek csupán azért jöttek, mert már kevés olyan esemény van, ahol megmutathatják magukat és lefotóztathatják magukat.

„Napok óta látom, hogy mekkora ügy lett, az, hogy a Glamour WOTY gálán a műsorvezető, a főszerkesztő, a győztesek beszéde alatt a közönség egy része háttal állt, nem figyelt, szelfizett, hangoskodott, amit egyébként Tatár Csilla és még elég sokan szóvá is tettek. (…) Igen, így volt. Igen, zavaró volt, hiszen nekünk ez egy fontos pillanat volt az életünkben, és sok munka van mögötte. Számít, vagy esetleg meglepő volt? Nem. Hiszen ők azért jöttek, mert már kevés esemény van, ahova ezeket a ruhákat felvehetik, és megmutathatják magukat, és elég sokan le is fotózzák. És ezzel sincs baj. A baj azzal van, ha mi, és közönség összekeveri az influencert azzal, aki szép ruhákban, jó kajákat szeret posztolni, és semmi több. (ez lehet bármi. Pl imádom, ahogy Dukai Regina az otthontalan kutyákért küzd. Ez egy ügy. Az ő ügye, de ez bármi lehetne) Mindent és mindenkit a helyén kezeljünk, és akkor ezek a dolgok nem számítanak, és végképp nem bántóak. Szóval nyugi csajok! Rajtunk múlik, kikre figyelünk, mit tartunk fontosnak” – posztolta.

Lilu egyébként az Év vállalkozója díjat vehette át a Glamour gálán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top