nlc.hu
TV-sztárok

Tatár Csilla kiakadt a díjátadó miatt

Tatár Csilla kiakadt: szerinte több résztvevő is tiszteletlen volt a díjátadó gálán

A műsorvezető nehezményezte, hogy a legtöbben csak magukkal voltak elfoglalva, ahelyett, hogy megnézték volna a műsort.

Tegnap került sor a Glamour WOTY díjátadó gálára, amelyre nagyon sok hazai ismert ember és influenszer kapott meghívást – a rendezvényen készült galériánkat ITT megnézheted. Többek között Tatár Csilla is jelen volt, aki élvezte a gálaműsort, viszont később beolvasott azoknak, akik nem tudták értékelni a show-t, helyette „szelfizgettek” a háttérben. 

(…) És üzenem mindenkinek, aki a díjátadó alatt háttal állt a színpadnak, csivitelt, röhögött, magát fotózta, semmitmondó gifeket készített a barinőivel, és szart arra, hogy a műsorvezető, a díjazottak, a főszerkesztő éppen beszél. (…) Teljesen nyilvánvaló, hogy nem azért jöttek, hogy ünnepeljék mások munkáját, szorgalmát, tehetségét, nem azért jöttek, hogy büszkén lehessenek, részesei legyenek sikeres nők történeteinek, hanem azért, hogy a tökéletes ruhafotó elkészülhessen a fotófal előtt, amire aztán rá lehet majd tenni a #womanpower hashtaget, mert az mennyire menő már. A szellemi restség magasiskolája

– írta Tatár Csilla az azóta már eltávolított Instagram-sztorijában.

Tatár Csilla

Fotó: Trenka Attila

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top