TV-sztárok

Tatár Csilla megállapította, hogy már nem táplálkozik egészségesen, de nem lehet rá ezért haragudni

Tatár Csilla néhány napon belül világra hozza második gyermekét. Ilyenkor már a nassolás simán belefér egy kismama életébe.

A műsorvezető tavaly októberben jelentette be, hogy második gyermekével várandós. Tatár Csilla aggódik a szülés miatt, de a koronavírus-járvány ellenére próbál pozitívan nyilatkozni a terhességéről.

Tatár Csilla (Fotó: Instagram)

Tatár Csilla (Fotó: Instagram)

Most is ezt tette, vasárnap egy pocakos fotót osztott meg magáról, melyben viccesen megjegyzi, hogy az elmúlt napokban elszaladt vele a ló.

„A mai napi ténymegállapításom: a terhességem előtt tök egészségesen táplálkoztam. Manapság inkább kiegyensúlyozottan. Pont annyi édességet eszem, mint zöldséget. Néha a ch-egyensúly megbillen, csakúgy, mint én a kanapén… de ugye ez belefér?” – írja a fotó alatt a műsorvezető. Szerintünk teljesen belefér, hogy egy kismama néhány nappal vagy héttel a szülés előtt nassolni kezd, főleg a jelenlegi helyzetben. Úgy tűnik, Tatár Csillát a követői is támogatják a kiegyensúlyozott táplálkozásban.

Tatár Csilla minden részletet megosztott a második terhességéről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top