Sztárok

Tatár Csilla elárulta kisbabájának nemét

Tatár Csilla második gyermekével várandós. A műsorvezető lerántotta a leplet arról, hogy kislány vagy kisfiú érkezik-e a családba.

Tatár Csilla teljesen máshogy éli meg második terhességét: sokkal energikusabb, dolgozik, sportol, és mindemellett nem érdekli, hány kilót szedett fel.

A terhességemmel kapcsolatban sosem beszélek az alakom változásáról. Szerintem ez nem lehet téma egy várandós nővel kapcsolatban. Nem véletlenül nem válaszolok arra a kérdésre soha, hogy hány kilót szedtél fel… Ilyenkor elszabadulnak a hormonok, felborul a szervezet működése. Hiába akar valaki salátát magába tömni, ha kijön belőle, ugyanakkor azt is kénytelen megenni, amit addig került. Mostanában rengeteg tésztát eszem, és legszívesebben annyi csokoládét tömnék magamba, amennyit csak bírok, mert annyira kívánom. Nem azért vagyok fitt, mert karcsú akarok maradni, hanem mert így érzem jól magam” – mondta az állandóan kávét kívánó Tatár Csilla, aki a Story magazinnak azt is elárulta, hogy kislány vagy kisfiú érkezik a családba.

Tatár Csilla és férje álomszerűnek tartja, hogy második gyermekük kislány lesz.

Tatár Csilla és férje álomszerűnek tartja, hogy második gyermekük kislány lesz.

A műsorvezető minden genetikai vizsgálatot elvégeztetett, hogy biztosra menjen, ezek jóvoltából
arra is hamar fény derült, hogy milyen nemű lesz a baba. „De hiába tudta már az eredményt, a genetikai vizsgálatot végző orvos a nőgyógyászomnak sem árulhatta el a 12. hétig, hogy kisfiút várok vagy kislányt. A 12. hét nulladik napján viszont megérkezett az e-mail, amelyből kiderült, hogy lányom lesz” – árulta el Tatár Csilla, aki rettentő kíváncsian várja, milyen lesz lányos anyukának is lenni.

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top