nlc.hu
Sztárok

Betörtek Kembe Sorelhez, szembeszállt az elkövetővel

Betörtek Kembe Sorelhez, szembeszállt az elkövetővel

Kembe Sorel nem félt szembeszállni a férfival.

Kembe Sorel zuhanyozni ment, de közben zajra lett figyelmes. El is indult, hogy megkeresse a zaj forrását, aki bizony egy betörő volt, aki a teraszajtón ügyködött – írja a Bors

Kebe Sorel szembeszállt a betörővel

(Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral)

Derekamra tekert törölközővel és vizes lábbal közelítettem meg a helyszínt, majd amikor a pasas be akart lépni a lakásba, határozott mozdulattal rárúgtam az ajtót. A vizes lábam megcsúszott a talajon. Hanyattfekve vergődtem a földön, mint egy büdös bogár. A pasas pedig, mintha mi sem történt volna, rámarkolt a korlátra és lepattant az első emeletről. Egyenes derékkal, mint egy angol telivér, nyugodtan elkocogott a helyszínről. Csak annyit tudtam utána kiabálni: Mi vagy te? Macska?” – mesélte Kembe Sorel.

Kembe Sorel egyébként ideje megvetette a lábát a TikTokon, ahol már átlépte a 100 ezres követőszámot. Emellett pedig a YouTube-on is egyre nagyobb sikereket ér el a Szembe Sorel Podcast néven futó csatornájával, ahol hazai hírességekkel beszélget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top