nlc.hu
Sztárok
Oszvald Marika beugrott a vízbe, majd a ruhástól utána ugrott a riporter is

Oszvald Marika beugrott a vízbe, majd ruhástól utána ugrott a Mokka riportere is

Oszvald Marika kihasználja a pillanatot. Rögtön a medencébe vetette magát a színésznő és erre bíztatta a Mokka riporterét is.

A Mokka egyik mai szegmensében Gödöllőről jelentkezett be élőben a műsort stábja, akik Oszvald Marika otthonába látogattak el. 

Oszvald Marika

(Fotó: Birton Szabolcs / fotocentral.hu)

Oszvald Marika váratlanul meglökte a mellette ülő riportert a medence szélén, mondván: „menjen már fürdeni”. A riporter eleget tett a kérésnek és ruhástól beleugrott a medencébe, mire Oszvald Marika is félredobta a törölközőjét, és utána ugrott, teljesen elmerülve a vízben. Elárulta, hogy mostanában így kezdi a reggeleit a kánikulában.
 
 

Nem vagyok olyan, aki úgy kifekszik a medence szélére, és akkor napozom, vagy valami. Hanem általában mindig csinálok valamit, és amikor nagyon meleg van, akkor megmártózom

– tette hozzá.

Az említett adásrészletet ide kattintva lehet visszanézni.

Az előadóművészhez év elején Hederman Stella is ellátogatott a Mokka stábjával, akit Oszvald Marika a riport egy pontján arcon csapott a konyhában.

Via

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top