nlc.hu
Sztárok
Ilyen az élet egy sztárséf feleségeként: Rácz Jenő így kritizálja a feleségét

Ilyen az élet egy sztárséf feleségeként: Rácz-Gyuricza Dóra mindent elárult

Kiderült a titok! Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra bevallotta, hogy a séf csak nagyon kivételes esetekben ragad otthon fakanalat.

Biztosan sokan álmodoztak már arról, milyen lehet egy sztárséf feleségének lenni, és hogy milyen finom falatok várhatják az embert otthon.  Rácz-Gyuricza Dóra szerint ez az ő esetükben nincs így. 

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra

(Fotó: Trenka Attila / fotocentral.hu)

Rácz-Gyuricza Dóra az Instagram-oldalán válaszolt a követői kérdéseire. Az egyik érdeklődő arra volt kíváncsi, ki főz otthon, mivel köztudott, hogy mindketten nagyon otthonosan mozognak a konyhában. A Michelin-csillagos magyar séf és felesége A Konyhafőnök műsorában ismerkedtek meg.

Dóri meglepő válaszából kiderült, hogy férje szinte sosem főz otthon.

„Csak én főzök itthon, ha Jenő nekiáll valaminek, akkor azt vagy nagyon megkívánta, vagy ünnepnap van.” – fogalmazott Dóri.

Továbbá azt is bevallotta Dóri, hogy vele szemben is kritikus Jenő. Ez valószínűleg a munkájából adódik, hiszen neki ez a dolga, hogy kritikusan álljon hozzá mindenféle gasztronómiai élményhez. Akkor is, ha ez nem egy étteremben, hanem otthon készül. Viszont Dóri már elleste a fortélyait, így képes lenyűgözni a férjét finom falatokkal.

„Tegnap kezet is csókolt nekem vacsora után.” – árulta el Dóri.

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top