nlc.hu
Sztárok
Dögös bikiniben dobálja a puszikat követőinek Tápai Szabina

Tápai Szabina kicsattan a boldogságtól: Dögös bikiniben dobálja a puszikat követőinek

Tápai Szabina kicsattan a boldogságtól! A horvát tengerparton is úgy vonult bikiniben, mint egy istennő. De vajon mi áll ennek a fantasztikus energiának a hátterében?

Tápai Szabina három évvel kislánya születése után elképesztő formában van. Az édesanya, aki mindig is imádta a sportot, testmozgás és kiváló genetikája révén gyorsan visszanyerte alakját, amit most büszkén mutat meg a világnak. 

Tápai Szabina

Fotó: Trenka Attila / fotocentral.hu

Tápai Szabina és Kucsera Gábor nehéz időszakot éltek át, de végül sikerült visszatalálniuk egymáshoz, számos vita és megcsalás után. Május elején megerősítették fogadalmukat egy egyházi esküvőn.

Most mindketten jobb formában vannak, mint valaha, hiszen kiegyensúlyozott és boldog hónapokat tudhatnak maguk mögött. A páros korábban már kettesben is elutazott nyaralni, de Szabina fontosnak tartja, hogy időnként a családtól távol, egyedül is feltöltődjön. Egyik barátnőjével Horvátországba mentek, hogy együtt élvezzék a jó időt és a pihenést.
 

Az egykori kézilabdázónak világéletében sportos alakja volt, ám a három gyermeke születése után nem túl gyakran mutatta meg bikiniben a testét. Ezúttal viszont kivételt tett, és a közösségi oldalán osztott meg egy videót, melyben az egész alakja látszódik. Egy egyszerű, de nagyszerű, fekete bikinire esett a választása, ami már-már tökéletesen állt rajta. Le sem tagadhatná, hogy sportolói múlttal rendelkezik, hiszen szálkásan izmos teste igencsak irigylésre méltó. A szexi felvételen a szépség először csak az arcát mutatja, majd ahogy távolodik a kamera, szívdöglesztően vonul végig a tengerparton puszikat dobva. 

 

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top