nlc.hu
Sztárok
Varga Viktor elárulta, ki az, akinek nekimenne a meccsen

Varga Viktor felsorolta, kik azok a celebek, akiket a legszívesebben megverne

Varga Viktor nem volt rest elárulni mindent a Sztárbox műsoráról. Azt sem titkolta, ki az a celeb, akinek nekimenne egy bokszmeccs során.

Varga Viktor is ringbe száll a Sztárbox következő évadában. Az énekes elárulta, hogy szerinte mindenkinek van valaki, akit szívesen szétverne, és ez vele sincs másképp. 

Varga Viktor

Fotókredit: RTL/ Hargitay Olivér

A Bochkor című rádióműsor csütörtöki adásában a Sztárbox eddig nyilvánosságra hozott celebszereplőiről beszélgettek, és Varga Viktort telefonon is felhívták. Az énekes elmondta, hogy január óta készül a versenyre, de mindig is közel állt hozzá a sport – írja a 24.hu.

Varga Viktort nem kellett sokat győzködni a részvételről: elmondása szerint jelleméből fakad, hogy mindig az újdonságot és a változást keresi, amire a Sztárbox kiváló lehetőséget kínál.

Meg akarom mutatni az országnak, hogy egy ilyen kis nyikhaj szúnyogcsődör is képes arra, hogy szétverje a fejét az embereknek, ha kell, és nem dühből, hanem sportból

– mondta az énekes, aki később hozzátette: nagyon támogató közeg veszi körül, valamint kimondta, hogy az ország történetének legizgalmasabb és legérdekesebb formátumának találja a Sztárboxot.

Mindenki azt akarja nézni, hogy verik egymást a celebek. Ez mekkora király már! Mindenkinek van legalább egy celeb, akit szívesen szétverne

– fogalmazott.

Az énekes készségesen válaszolt arra a kérdésre is, hogy súlycsoportjában kivel mérkőzne meg legszívesebben. Megjegyezte, hogy bár nem ismeri a teljes mezőnyt, Horváth Tamással szívesen összecsapna.
 

„Ő osztálytársam volt még a Csillag születikben, ott együtt indultunk, és érdekes lenne, ha újra összehoznának minket” – mondta Varga, aki abba is beavatta a nyilvánosságot, ki lenne az „álomellenfele”.

Ha mondjuk ott lenne Majka, nagyon örültem volna. Őt szívesen megverném egyszer. Győzikét mindenki megverné, de hát ő valószínűleg nem állna bele egy ilyenbe.

-fogalmazott az énekes.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top