nlc.hu
Sztárok
Balesetet szenvedett a Magna Cum Laude

Súlyos balesetet szenvedett a Magna Cum Laude zenekar

Mentőhelikopter, rendőrség és tűzoltó is érkezett a helyszínre.

A Bors szúrta ki, hogy június 12-én súlyos baleset érte a Magna Cum Laude zenekart. 

„Tegnap Cserkeszőlő felé vezető utunkon baleset érte a turnébuszunkat, minek következtében az felborult. Az előttünk haladó gépjármű defektet kapott és megpördült az úton.” – írta az együttes a Facebookon.  “Az isteni gondviselésnek és sofőrünknek hála, mi apróbb karcolásokkal megúsztuk” – folytatódott a beszámoló.

A zenekar számolt be arról is, hogy a balesetben egy személy annyira súlyosan megsérült, hogy mentőhelikopter szállította kórházba. “Szeretnénk neki mielőbbi, gyors és teljeskörű felépülést kívánni. Miután a mentősök megvizsgáltak minket, eljuthattunk a koncertre… Köszönjük a kiérkező mentősök, tűzoltók és rendőrök szakszerű és gyors segítségét. Mivel a zenekar jelen posztban minden rendelkezésünkre álló információt közöl, megkérnénk a sajtó munkatársait, hogy közvetlen nyilatkozatok miatt ne keressenek minket. A mai naptól kezdődött a zenekar egy hetes pihenő szabadsága, így egyébként sem tudnánk rendelkezésre állni.”

Magna Cum Laude

(fotó:FotoCEntral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top