nlc.hu
Sztárok
Hawk Tuah Hailey Welch interjú

Beparázott a Hawk Tuah-lány: erre a testrészére izgulnak a követői

Hailey Welch, a Hawk Tuah-lány perverz vadidegenek üzeneteinek céltáblája lett, aminek nem nagyon örül.

A Tennessee állambeli Nashville-ből származó Hailey Welch pár hete egy szextippeket gyűjtő videóinterjúban a kérdésre, mivel lehet egy férfit megőrjíteni a hálószobában,

 

ezt nyilatkozta:

Meg kell adnod neki azt a „hawk tuah”-t, szóval rá kell köpnöd a micsodájára.

Welch azóta akár hivatalosan is nevet változtathatna, hiszen az egész világ Hawk Tuah lánynak hívja. Feliratos cuccokból eddig 65 ezer dollárja jött össze (dedikálva picit drágább, de megéri, nem?). Emellett pedig

Beparázott a Hawk Tuah-lány: erre a testrészére izgulnak a követői

vállal beszélgetős műsorokat is (vajon miről?).

A TMZ most arról faggatta Haileyt-t egy reptéri villám-interjúban, hogy milyen üzenetekkel bombázzák rajongói, a hirtelen jött népszerűsége óta. Nos, a fiatal lány nem hazudtolta meg magát, ugyanolyan keresetlen egyszerűséggel válaszolt, mint arra a kérdésre, ami pár hete mémmé tette őt.  

Elég rémisztő üzenetek érkeznek: folyamat’ képeket akarnak kérni a lábujjaimról!

Welch azonban lehűtötte a kedélyeket, hiszen a lábujjnak is van vége: azt mondta, hogy szó sem lehet ilyesmiről, ahogyan fizetős OnlyFans-oldalát is hiába várják a dolgai után érdeklődő élettelenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top