nlc.hu
Sztárok
Mikes Anna elárulta, kettő vagy három gyereket szeretne

Mikes Anna készen áll az anyaszerepre? Kettő vagy három gyereket szeretne

Mikes Anna nem titkolja, nagy vágya, hogy egyszer édesanya legyen és azt is tudja, hogy kettő vagy három gyereket szeretne majd szülni.

Mikes Anna már gyermekként tudta, hogy táncosnő akar lenni, így aztán nem volt nagy meglepetés, hogy ezt a hivatást választotta. Viszont most azt is elárulta a story.hu-nak, mi az amire jelenleg a legjobban vágyik!

Mikes Anna és Krausz Gábor

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Nyári szüneteiket Belgiumból hazatérve francia nyelvű iskolába íratták be, és barátaik gyakran meghívták őket Franciaországba nyaralni. Kedvenc tantárgyuk az angol volt, míg a matematika, fizika és kémia nem tartoztak a kedvencek közé.

Tinédzserként a “Dirty Dancing” második részében Javier Suarezt alakító Diego Lunáért rajongott. Példaképe a szülei, akik egymást kiegészítve, az aranylakodalmukat közelgő ünnepükre készülnek. A főzés tudományát autodidakta módon sajátította el, bár anyukája telefonon adott tanácsai is hasznosak voltak.

Korábban úszással és tánccal foglalkozott, most pedig fut, konditeremre jár, nyáron wakeboardozik, és lovagol. A story.hu újságírója azt is megkérdezte Anntól, vajon vágyik -e extrém dolgokra, mint például volt-e már életében nudistastrandon? 

„Nem, és nem is akarok menni.” –fogalmazott a táncosnő.Az interjú további részében azt is elárulta, hogy romantikus estéi spontán, érzelmekkel teli programokból állnak. De arról is mesélt, hogy kettő vagy három gyermeket szeretne. Így aztán nem is csoda, hogy jelenlegi vágyai közé tartozik egy saját család alapítása. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top