nlc.hu
Sztárok
A 71 éves Marcellina fürdőruhában mutatta meg bomba alakját

A 71 éves Marcellina fürdőruhában mutatta meg bomba alakját

Marcellina, a közkedvelt énekesnő, újabb fürdőruhás videóval kápráztatta el követőit, amelyet közösségi oldalán osztott meg.

A nyári hőség minden évben elér Magyarországra, és az elmúlt években egyre gyakrabban tapasztaljuk a rendkívül meleg időjárást. 

Marcellina

Fotó: press.tv2.hu TV2 / fotocentral.hu

Az ország különböző részein az embereknek szembe kell nézniük a magas hőmérsékletek okozta kihívásokkal. A hőség különösen veszélyes lehet az idősekre, a kisgyermekekre, valamint azokra, akik krónikus betegségekben szenvednek. A hőség okozta egészségügyi problémák közé tartozik a hőguta, a kiszáradás, és a hőkiütés. Fontos, hogy mindenki tudatosan figyeljen a test jeleire és igyekezzen elkerülni a túlzott napozást. Így tett Marceliina is, aki a Facebookon mutatta meg, hogy ő mit tesz a kánikula ellen.

Marcellina, a népszerű énekesnő, ismét lenyűgözte rajongóit, amikor egy friss bikinis fotót osztott meg közösségi oldalán. Az énekesnő magabiztosan pózolt a kertben, kiemelve csodás alakját és sugárzó mosolyát.

A követői elárasztották dicsérő kommentekkel, sokan megjegyezték, hogy Marcellina kortalan szépsége és karizmája a mai napig elvarázsolja őket. Az énekesnő mindig is híres volt arról, hogy bátran vállalja önmagát, és ez a videó is csak tovább erősíti azt a képet, amit rajongói már jól ismernek: Marcellina egy igazi ikon, aki inspirál és motivál mindenkit a pozitív életszemléletével és önbizalmával.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top